Ju Jitsu - De zelfverdedigingssport voor U!

In onze tijd van onveiligheid in de maatschappij op straat en thuis is Ju Jitsu de meest geschikte verdedigingskunst.

 

Sportschool Coolen biedt een traditionele vorm aan, waar discipline en doorzetting een vereiste zijn. Daarnaast is het trainen van deze japanse martial art geschikt voor een verbetering van de mentale - en fysieke weerbaarheid. Met elementen uit het judo, aikido, karate, krav maga, hagana, sinawali en combat defence is het heel allround.

 

De lessen worden gegeven door Shihan Coolen.  Shihan Coolen is 7e dan ju-jitsu, sport-fysiotherapeut, vice president SJJI en opleidingsdocent  op de SJJI Ju Jitsu leraar opleiding.

 

Iedereen, beginner of gevorderde volwassene vindt lesstof aangepast aan zijn of haar niveau in een gemengde groep. De combinatie van 20 jaar les ervaring, assistente op de mat en het vaste opleidingsprogramma staan garant voor veiligheid en kwaliteit. 

 

Bent u ouder dan 18 jaar en niet ouder dan 60 jaar is Ju Jitsu de uitgelezen sport om bij ons in leuke groepen op verschillende tijden te beoefenen.

 

Interesse?

Wanneer u interesse hebt in het volgen van Ju Jitsu lessen dient u eerst telefonisch contact op te nemen met Shihan Coolen.

 

Daarna wordt u uitgenodigd voor een kennismaking in de dojo, waarna een proefles kan worden afgesproken.