Ju Jitsu - De zelfverdedigingssport voor U!

In onze tijd van onveiligheid in de maatschappij op straat en thuis is jiu-jitsu de meest geschikte verdedigingskunst.

 

Sportschool Coolen biedt een traditionele vorm aan, waar discipline en doorzetting een vereiste zijn. Daarnaast is het trainen van deze japanse martial art geschikt voor een verbetering van de mentale - en fysieke weerbaarheid. Met elementen vanuit het judo, aikido, karate, krav maga, hagana, sinawali en combat defence is het heel allround.

 

De lessen worden gegeven door Sensei Coolen, 7e dan, sport-fysiotherapeut en opleidingsdocent op de ju-jitsu leraar opleiding, hij wordt bijgestaan door Rene van der Meijden, ju-jitsu leraar A, 4e dan.

Iedereen, beginner of gevorderde volwassene vindt lesstof aangepast aan zijn of haar niveau in een gemengde groep. De combinatie van 25 jaar les ervaring, assistent op de mat en het vaste opleidingsprogramma, Coolen Basic Attack System, staan garant voor veiligheid en kwaliteit. 

 

Bent u ouder dan 18 jaar en niet ouder dan 60 jaar is jiu-jitsu de uitgelezen sport om bij ons in leuke groepen op verschillende tijden te beoefenen.

 

Interesse?

Wanneer u interesse hebt in het volgen van jiu-jitsu lessen dient u eerst telefonisch contact op te nemen met Sensei Coolen.

 

Daarna wordt u uitgenodigd voor een kennismaking in de dojo, waarna een proefles kan worden afgesproken.