Jin Shin Jitsu

Wat is Jin Shin Jitsu:

Jin Shin Jitsu is een eenvoudige en krachtige methode die invloed heeft op vermoeidheid, lusteloosheid, depressie, stress, de gevolgen van stress en andere gezondheidsproblemen. Ze brengt verlichting bij fibromyalgie klachten en chronische ziektes. Helpt en ondersteunt reguliere medische behandelingen. Jin Shin Jitsu werkt op lichamelijk-, emotioneel- en geestelijk niveau.

 

Volgens oude, geschreven historische documenten (bewaard in de bibliotheek van het keizelijk paleis in Japan) was Jin Shin Jitsu al bekend voor de geboorte van Budha en Moses. Het is een aangeboren onderdeel van de menselijke wijsheid. Deze wijsheid werd mondeling doorgegeven maar verloor gaandeweg zijn betekenis. 

 

Begin 20ste eeuw werd deze kunst herontdekt door Master Jiro Murai uit Japan.

 

Het is geneeskracht met je handen, deze fungeren als startkabels d.m.v. aanraking van 2 van de 26 energiesloten op het lichaam. 

 

Jin Shin Jitsu is de weg terug vinden naar jezelf. We doen allemaal veel, voor anderen zorgen,werk, wat energie kost als het niet in balans is, dat resulteert weer in blokkades en tegenstromen in het lichaam. Je kan het zien als een kettingbotsing met alle nare gevolgen van dien.

 

Bij Jin Shin Jitsu harmoniseren we de energiebanen in het lichaam zodat blokkades en tegenstromen opgeheven worden. Daardoor voel je je beter en komt het lichaam in de juiste frequentie/energietrilling en licht om zichzelf te helen, blokkades worden opgeheven en vermoeidheid verdwijnt.

 

Dit gaat niet in 1 keer al hoewel je al na 1 behandeling op de goede weg wordt gezet is het zaak om je energiebanen dagelijks te onderhouden/stromen en ook op zijn tijd behandelingen te ondergaan omdat jezelf niet alle energiesloten kunt aanraken. Na verloop van tijd zal je merken dat dingen je gemakkelijker afgaan, je meer energie hebt en je lichaam minder stijf en pijnlijk aanvoelt.

 

Men kan Jin Shin Jitsu op zichzelf toepassen -zelfhulp-. U kunt ook behandelingen ontvangen. U ligt dan op een massagetafel en doet alleen de schoenen uit. Jin Shin Jitsu versterkt de zelf-genezingskracht van uw lichaam en bevorderd uw gezondheid.

 

Informatie Jin Shin JItsu zelfhulp:

Waarom Jin Shin JItsu is een eenvoudige krachtige methode die invloed heeft en werkt op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau ter verbetering van uw gezondheid en algemeen welbevinden.
Hoe Ademhalingsoefeningen, met uw handen harmoniseert U de energiebanen in het lichaam, meditatie. De oefeningen zijn in groepsverband, staande en op de grond van een zachte mat.
Voor wie Dames en heren.
Nodig Joggingbroek, T-shirt/sweater, sokken en een badlaken. Geen sieraden, make-up en/of nagellak.
Wanneer Donderdag van 17.30 tot 18.30 uur
Waar Sportschool Coolen - Diepenbrockstraat 18 - 6411 TJ - Heerlen
Kosten 25,00 euro per maand, vooruit te voldoen
Inschrijfgeld Eenmalig 12,50 euro
Docent Yvonne Coolen
Jin Shin practitioner

Voor aanmelden, informatie of afspraak kunt U bellen met tel: 06 38286172 of mailen naar ymacoolen63@gmail.com 

U kunt gebruikmaken van een proefles voordat u instroomt in de groep. 

Praktijkadres: Diepenbrockstraat 18, 6411 TJ, Heerlen.

 

Met vriendelijke groet,

Yvonne Coolen
Jin Shin practitioner